Friday, November 28, 2008

Novembermörker

Det är tur det finns bra böcker när mörkret sänker sig över landet. Just nu plöjer jag genom Michael Connellys deckare om Harry Bosch. Började igår på Brass Verdict där Bosch tydligen ska dela “huvudrollen” med Michael ‘Mickey’ Haller från The Lincon Lawyer som dessutom är halvbrorsa med Bosch. Det känns bra att ha en oläst deckare framför sig. Lite samma känsla som när man ska till att påbörja en resa.

Annars reser jag inte så mycket just nu, promenerar mer. Igår gick jag en halv mil, eller 2,5 km bort och sedan tillbaka. Det var soligt och nästan vårkänsligt.

Sen var det Sons of Anarchy som har fått ta över Sopranos plats bland TV-favoriterna. Lite samma stuk, en tätt sammanvävd grupp som lever utanför lagen och inte riktigt litar på någon. Sen har den ju något som Sopranos inte hade, motorcyklar! Fast Sopranos hade ju Baked Ziti och många andra italienska maträtter, så det är nog kanske målfoto vilken som är bäst. Det beror väl på om man är hungrig eller inte, vädret just nu inbjuder ju inte till motorcykelåkning…

No comments: